6-7 År Spel 3 mot 3

Säsong 2024, Födda 2017-2018

Tills det är barmark tränar vi i Mjällomshallen, onsdag kl 18, söndag kl 11. 45 min träning När Nordvallen tinar fram kör vi tisdagar och torsdagar 18:00-18:45, när matcherna börjar kör 2018-2017 en träning i veckan. Tränings uppehåll från 17/6 till 22/7 och sedan tränar vi i augusti också. Kom i god tid så barnen hinner byta om först.

Det är 4 matchhelger med start sista helgen i maj på försäsongen, uppehåll i juli och sedan kör vi igång i augusti igen med 4 matchhelger, när matchhelgerna kommer igång tränar vi en gång i veckan. Matcherna spelas i Nora, Ullånger, Docksta och i Nordingrå på Nordvallen. Vi ansvarar för två av dessa tillfällen där vi bjuder in de andra lagen till matcher på Nordvallen. Föräldrar i hemmalaget ansvarar för att; hämta sargen till lilla laget och ställa upp den, ordna domare, bemanna kiosken och ordna fika, inköp till kiosk och grill.

Matchschema för 2024
OBS! Anmäl snarast om ert barn inte kan vara med en helg och anmäl senast tisdag kl 18 före match om spelaren inte kan komma. Vi samlas 25 minuter före första match

Läs igenom informationsbrevet som gäller Kustligan, ligger under fliken Kustligan.

Barnen måste ha benskydd som täcks av strumpor vid träning och match

Kostnad 50 kr medlemskap i Klubben, 120 kr ligaavgift och 60 kr för en matchtröja. Medlemsavgiften kommer via brev till målsman, ligaavgift och matchtröja betalas via swish.

Huvudtränare 2023.

Hampus Norlander

Patrik Danielsson

Erika Svensson 073-8350655

Barn och ungdomsansvarig för fotbollen från styrelsen i NSK är Ulrika Wikström

Hur gör jag för att mitt barn ska få vara med?

Kom på informationsträffen före säsongen, där får du information. Om du kommer på lite senare att ditt barn vill vara med, kontakta huvudtränare eller Lagledare. Anmäl ditt barn genom formuläret “Registrera medlemskap och anmälan för Fotboll, Kustligan”

Hur spelar man fotboll i åldern 6-7 år?

Följ länken nedan, där hittar du all information du behöver om hur spelet ser ut för barn mellan 6 och 7 år. Du får också bra information om vad du som förälder ska tänka på vid träning och match.

https://utbildning.sisuforlag.se/fotboll/tranare/spelarutbildning/svffs-spelarutbildningsplan/spelformer/3-mot-3-ny/

För kontakt med tränare fyll i formuläret eller ring en tränare